Servicii Social Media

Social Media a devenit o forta de comunicare globala. Sa recunoastem, toti stam intr-o masura mai mica sau mai mare pe retele sociale. Fie ca vorbim de Facebook, Instagram, Linkedin sau YouTube.

Momentan, serviciile noastre se concetreaza asupra Facebook si Instagram. Prezenta pe social media este, intuitiv, necesara pentru aproape orice business. Insa, pentru unele business-uri – social media poate fi un canal de vanzari foarte bun si un adevarat “gamechanger”. De exemplu, pe nisa fashion – cu siguranta aceste 2 canale pot genera vanzari suplimentare semnificative.

De ce ai nevoie de servicii de administrare Social Media?

Consolidarea imaginii online
Creaza o imagine coerenta și puternica utilizând retelele de socializare și uneltele social media.
Imbunatatirea performantelor
Atingerea obiectivelor de business și de comunicare gasind și acoperind noi piete si consumatori.
Fidelizarea clientilor tai
Implica umanizarea brandului, gasirea consumatorilor si crearea unei legaturi puternice cu acestia.
Base of potential customers
Evaluează rezultatele in timp real și optimizează campaniile online pentru a mari vânzările și a creste awareness-ul pentru brandul tau

Care sunt pasii?

Cercetare și identificarea audientei din mediul online
Crearea strategiei si stabilirea obiectivelor
Dezvoltarea creativa si implementarea campaniei
Rezultate

Prompti, seriosi, profesionisti. Am obtinut rezultatele promise: prima pagina in Google. Continuam colaborarea cu increderea ca vom obtine prima pozitie. UPDATE: au obtinut prima pozitie, la scurt timp dupa.

- Catalin Armeanu -

Foarte mulţumit! Profesioniștii in adevaratul sens al cuvântului, super comunicare, foarte mulțumit de serviciile oferite, Am obtinut rezultate super bune din primele luni Colaboram in continuare , recomand promptitudinea, seriozitatea și bineînțeles calitatea serviciilor oferite de către ei la un pret excepțional. Felicitari si mulțumesc Bullet Advertising.

- Grigore Florin -
Cu oameni faini, treaba nu poate sa mearga decat struna!
- Ruxandra Marcu -
Recomand, o treaba bine facuta la orice proiect!
- Stefan Piciorus -

Lucrez cu Ionut de mai bine de 2 ani! Ceea ce ma face sa continui aceasta colaborare este faptul ca este primul "furnizor" cu care am lucrat pe partea de SEO orientat catre solutii concrete si mai ales rezultate. Rezultate care s-au vazut din primele 2 luni si care, chiar si dupa 2 ani continua sa se vada. Si de fiecare data cand am o problema/intrebare primesc raspunsurile promt. Si as putea continua, dar ma voi rezuma la a spune: Felicitari si Multumesc!...totusi voi continua cu un singur lucru: la momentul actual am ajuns la o rata de conversie pe organic search de 8% (in ultima saptamana chiar 12%). Oare cati dintre noi au vazut asa ceva? 

- Livia Petrescu -

Send Your Request!