Recenzii

Prompti, seriosi, profesionisti. Am obtinut rezultatele promise: prima pagina in Google. Continuam colaborarea cu increderea ca vom obtine prima pozitie. UPDATE: au obtinut prima pozitie, la scurt timp dupa.

- Catalin Armeanu -

Foarte mulţumit! Profesioniștii in adevaratul sens al cuvântului, super comunicare, foarte mulțumit de serviciile oferite, Am obtinut rezultate super bune din primele luni Colaboram in continuare , recomand promptitudinea, seriozitatea și bineînțeles calitatea serviciilor oferite de către ei la un pret excepțional. Felicitari si mulțumesc Bullet Advertising.

- Grigore Florin -
Cu oameni faini, treaba nu poate sa mearga decat struna!
- Ruxandra Marcu -
Recomand, o treaba bine facuta la orice proiect!
- Stefan Piciorus -

Lucrez cu Ionut de mai bine de 2 ani! Ceea ce ma face sa continui aceasta colaborare este faptul ca este primul "furnizor" cu care am lucrat pe partea de SEO orientat catre solutii concrete si mai ales rezultate. Rezultate care s-au vazut din primele 2 luni si care, chiar si dupa 2 ani continua sa se vada. Si de fiecare data cand am o problema/intrebare primesc raspunsurile promt. Si as putea continua, dar ma voi rezuma la a spune: Felicitari si Multumesc!...totusi voi continua cu un singur lucru: la momentul actual am ajuns la o rata de conversie pe organic search de 8% (in ultima saptamana chiar 12%). Oare cati dintre noi au vazut asa ceva? 

- Livia Petrescu -

Lucrez cu Ionut de 4 luni si am prelungit contractul cu inca 12 luni, pentru mai multe site-uri. Rezultatele optimizarii sunt bune, si ce apreciez cel mai mult este faptul ca totul se face cu extrem de mare grija sa nu se primeasca penalizari. Adica baietii lucreaza clar numai si numai in zona white-hat SEO, adica exact asa cum ar trebui sa lucreze oricine.

- Bogdan Irimia -