Recenzii

O parte din clientii nostri, mai multe recenzi verificate puteti vedea pe pagina de Facebook.

Livia Petrescu


Lucrez cu Ionut de mai bine de 2 ani! Ceea ce ma face sa continui aceasta colaborare este faptul ca este primul "furnizor" cu care am lucrat pe partea de SEO orientat catre solutii concrete si mai ales rezultate. Rezultate care s-au vazut din primele 2 luni si care, chiar si dupa 2 ani continua sa se vada. Si de fiecare data cand am o problema/intrebare primesc raspunsurile promt. Si as putea continua, dar ma voi rezuma la a spune: Felicitari si Multumesc!...totusi voi continua cu un singur lucru: la momentul actual am ajuns la o rata de conversie pe organic search de 8% (in ultima saptamana chiar 12%). Oare cati dintre noi au vazut asa ceva? 🙂

Grigore Florin


Foarte mulţumit! Profesioniști in adevaratul sens al cuvântului, super comunicare, foarte mulțumit de serviciile oferite. Am obtinut rezultate super bune din primele luni. Colaboram in continuare! Recomand: promptitudinea, seriozitatea și bineînțeles calitatea serviciilor oferite de către ei la un pret excepțional. Felicitari si mulțumesc Bullet Advertising.

Miru Busuiocescu


Ionut este omul care a reusit sa se muleze exact pe cerintele mele, iar produsul finit a iesit extraordinar, peste asteptarile noastre. Un tip inteligent, cu viziune, gaseste solutii imediat, este la curent cu orice tine de marketing online, tot ce se cere si se cauta. Il recomand fara doar si poate.

Andreea Alexe Crisan

Pantofiorul Fermecat


Pantofiorul Fermecat colaboareaza cu Ionut de aproape 2 ani si suntem foarte multumitit! Ne da sfaturi utile mereu pentru a ajuta site-ul nostru sa creasca , sa avem cat mai multi clienti, ne informeaza in fiecare luna care este situatia si ce mai trebuie sa facem. Este punctual , serios si foarte corect ! Am recomandat si recomandam cu toata sinceritatea!

I'm A Trend

imatrend.ro


Colaboram cu Ionuț de peste 2 ani de zile. Pe partea de SEO și alte noutăți de marketing este actualizat la zi. Mereu vine cu idei noi și îți propune ceea ce este mai bun pentru business-ul tău ca sa crească, ceea ce se vede , bineînțeles si din rapoarte de la luna la luna. Recomand cu cea mai mare placere!

Stefan Iordache

Contego The Coffee Factory


Compania pe care o reprezint - Contego The Coffee Factory a avut rezultate excelente si rapide in urma colaborarii cu Bullet Advertising, Recomand serviciile lor de SEO celor care cauta o echipa de profesionisti a caror servicii dau rezultate vizibile.

Corneliu Movila

VIPcasa


Colaborez cu Bullet Advertising pe proectul VIPcasa de doar câteva luni și deja am obținut cel mai bun rezultat - locul I la căutarile organice in google pentru principalele cuvinte cheie... Good job Ionut!

Catalin Artmeanu

Armeanu: creative studio


Prompti, seriosi, profesionisti. Am obtinut rezultatele promise: prima pagina in Google. Continuam colaborarea cu increderea ca vom obtine prima pozitie.