Optimizare SEO

Optimizare SEO

Optimizare SEO – Procesul de a “castiga” vizibilitate pe motoarele de cautare. Motorul de cautare Google este de departe, cel mai bun canal online de vanzare din perspectiva plusurilor pe care le aduce precum: vanzari, trafic si brand awareness.

Optimizare SEO

1

Ce este?

2

De ce ai nevoie?

3

Rezultatele noastre

4

Sa incepem!

Ce este optimizare SEO?

1. Ce este optimizare SEO?

Optimizare SEO – in esenta, este vorba clar de un pleonasm. SEO (“Search Engine Optimization”) se traduce – “Optimizare pentru Motoarele de Cautare”. Insa, si mai in esenta, este vorba de unul dintre cele mai importante si fundamentale servicii de care are nevoie orice site care este implicat in afaceri – fie ca este site de prezentare, fie ca este magazin online.

SEO presupune totalitatea proceselor tehnice (optimizare on-page, ex.: meta-uri, descrieri, continut text, densitate continut text, link-uri pe pagina, etc.) si “semi-non-tehnice” (optimizare off-page, ex.: linkbuilding – crearea de link-uri catre site-ul propriu pe alte site-uri calitative, tinand cont de anumiti metrici) cu scopul de a incadra site-ul intr-un standard de calitate Google. Iar aici discutia se poate prelungi nelimitat, deoarece Google are factori de ranking de ordinul miilor.

Optimizarea SEO este cea care te pozitioneaza cat mai sus in cautarile de pe Google. Astfel – reusesti sa ajungi la publicuri la care nu credeai ca poti avea acces, la vanzari crescute, la trafic si brand-awareness crescut. Iar asta este doar o parte din beneficii. Imagineaza-ti ca ai un magazin alimentar in Bucuresti, dar mai sunt si alte 100, dar lumea vine predominant la al tau.

La fel este si cu SEO, noi avem grija sa fie in pozitiile bune in cautarile Google astfel incat, desi mai sunt multi altii, site-ul tau sa fie cel care se bucura de mai mult trafic si vanzari.

2. De ce ai nevoie?

Pentru ca este canalul de promovare cu cel mai bun ROI (Return of Investment). Iar asta n-o spunem noi, ci o spun cifrele.

De ce ai nevoie?

Rezultatele noastre

3. Rezultatele noastre

4. Sa incepem!

Contactati-ne telefonic sau online:

Prin folosirea acestui formular sunt de acord si am citit informatiile legate de protectia datelor